LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Levering Og Retur

Leveranse:

Levering vil skje av Postnord og alle ordrer afsendes fra Danmark eller Sverige.
Der kan tilkomme toll og/eller mva ved ordrer over 350 NOK.

Vi leverer til hele Norge. Fraktkostnader står tydelig når du bestiller, samt på ordrebekreftelsen / fakturaen. Levering vil bli levert ved så fort som mulig. Hvis du bestiller før 15:00 (mandag til fredag), så vil din bestilling bli sendt samme dag, og du kan vanligvis få den i løpet av noen få dager. Hvis bestillingen din blir forsinket, så vil du alltid bli informert om forsinkelsen og antatt tidspunkt for levering via e-post. Med utsolgte varer på lager, vil kunden umiddelbart bli informert og beløpet refundert umiddelbart fra LEDsale.

 

Returrett:

Du har 30 dagers returrett på alle varer som er kjøpt fra LEDsale. Denne fristen gjelder fra varene er levert. Du skal på egen bekostning, returnere varene til følgende adresse:

WePack AB

Volframgatan 3

21364 Malmö

Sverige

 

Ved retur, anbefaler vi at du bruker Postnord - ingen alternative pakkedistributører. Dette er fordi du kan du spore pakken hvis den ble tapt under returen. Vi tar ikke ansvar for tapte returforsendelser . Du bør sende produktet godt pakket - sammen med en kopi av fakturaen. Uttrykk klart og skriftlig, at du ønsker å refundere / kansellere kontrakten og få kjøpesummen refundert. Du kan med fordel bruke forbrukerrådets tilbaketreknings skjema:

 

Varer som blir returnert men bryter vilkårene av returnering vil bli avslått. For at vi skal akseptere din retur på en vare, så må emballasjen være åpnet, men produktet må være i god stand og ikke ha noen bruks-skader. Hvis det er på noen som helst måte tydelig åpenbart at produktet har blitt brukt så vil returen bli kanselert! Hvis du bruker din angrerett / returrett så vil du få tilbake pengene dine så fort varen har kommet eller så lenge du kan bevise av varen har blitt returnert. Etterbetaling er laget av samme betalingsmetode som brukes ved kjøp. Hvis dette ikke er mulig, så må du godta en alternativ nedbetalingsløsning.

Kontakt oss