LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Lamper

Her kan du finne det du trenger av LED lamper. Vi har masse forskjellige stilige taklamper i god, klassisk design som passer godt inn i ditt hjem så vel som offentlige steder som hotell, restauranter og kontorer. Disse lampene vil gi rommet ditt en behagelig atmosfære og vil være et bra tilskudd for å pynte og samtidig gi et flott lys. For å komplimentere utseende til taklampene anbefaler vi at du tar i bruk av våre dekorative gammeldagse A60/67, ST-64 eller globuspærer for å få en økt eleganse i rommet.

Velger du LED så får du ikke bare et klart, sterkt lys med dimmemuligheter, men du investerer i en pære som vil vare i mange år og som bruker opp til 90% mindre strøm enn andre typer pærer. De er også særdeles gode om du bryr deg om miljøet vårt, ettersom de ikke inneholder miljøfarlige stoffer som bly og kvikksølv.

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

LED lamper i alle farger og fasonger

Leter du etter en høykvalitets lampe til LED pærer så har du havnet på rett sted! På denne siden finner du massevis av lamper og gode tilbud. Vi har både elegante LED pendler som er velegnet til både offentlige steder så vel som i hjemmet. Med en stilfull lampe endres stemning og atmosfære fullstendig. Velg mellom mange forskjellige materialer og farger. Se igjennom vårt store utvalg (som stadig vokser seg større) og finn det du mangler i dag!

Spar penger med LED

Når du investerer i en lampe til LED pærer får du ikke bare et utrolig godt lys, det er også mange penger å spare. LED lys bruker opptil 80% mindre strøm enn en alminnelig glødepære, og det er noe som du raskt vil merke på strømregningen. Du får dermed ikke bare en elegant lyskilde som ikke flimrer og tenner seg øyeblikkelig, du sparer også penger på sikt. Det er nettopp derfor at det er en investering i fremtiden når du kjøper LED.

Kontakt oss