LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Lyskastere

LED Lyskastere

Her kan du finne mange forskjellige LED lyskastere som du kan bruke til mange forskjellige formål. Alle lyskastere i denne kategorien er vannavstøtende og har en IP65 beskyttelsesklassifisering og kan dermed anvendes utendørs i allslags vær. LED lyskastere er dermed perfekte for å lyse opp din innkjørsel, trapp, hage eller ditt basseng. Du kan naturligvis også bruke dem innendørs hvor du mangler en god lyskilde. Du kan også finne oppladbare, bærbare lyskastere som gir deg mulighet for å kunne ta en fremragende lyskilde med deg på farten, enkelt og greit. Vi har også lyskastere med bevegelsessensor som tennes når noe er i nærheten - perfekt til garasjer og andre utendørsarealer som ikke alltid trenger å være opplyst. Du kan også finne lyskastere med RGB funksjon som gir deg mulighet til å skifte mellom en rekke forskjellige farger. Vi har naturligvis også fjernkontroller i denne kategorien, så du enkelt og greit kan skifte mellom fargene. Du finner lyskastere med styrker fra 10W helt opp til 320W, så det burde være noe for enhver smak.

Vi sørger naturligvis alltid for å sende din bestilling så raskt som mulig, og bestiller du før 17:00 på alle hverdager, så sender vi samme dag! Benytt muligheten til å skifte til LED i dag og skån miljøet samtidig som du sparer penger!

Items 1 to 10 of 20 total

per page

Items 1 to 10 of 20 total

per page

LED Lyskastere

Hos LEDsale finner du prosjektorer med bevegelsessensor, fjernbetjening, utendørs prosjektor og forskjellige fargetemperaturer som kald og varm hvit. En prosjektor kan brukes både som både arbeidslys eller til hus og hage. Her hos oss kan du finne alt som du måtte mangle i høy kvalitet og til en billig penge. Med ca. 50,000 timers levetid og et lavt strømforbruk vil en LED prosjektor hjelpe deg med å spare masse penger. En prosjektor bruker veldig lite strøm i forhold til tradisjonelle lyskilder, men avgir likevel et kraftig lys. Du sparer dermed ikke bare penger, du skåner også miljøet! Alle LED prosjektører i denne kategorien er av høy kvalitet og har en IP klassifisering på 65 (vanntett). Våre LED prosjektorer er alle av høy kvalitet IP65 og er perfekte til å lyse opp ditt hjem, din virksomhet eller et areal ute foran hjemmet ditt. De egner seg til bruk i all slags vær og kan opplyse store områder så vel som små. Alle produktene du finner på LEDsale er laget i overensstemmelse med CE og RoHS standarder. Sjekk venligst alle spesifikasjonene til produktet før du sender din bestilling. LEDsale er en butikk du kan stole på. Vi har mange års erfaring med internettbutikker og vi investerer mye tid på å finne de riktige produktene og leverandørene, så vi kan gi våre kunder det ebste produktet, den beste opplevelsen, og de billigste prisene. *Vi matcher priser, inkl. frakt på LED prosjektorer fra andre Norske, e-merkede nettbutikker. Prisgarantien gjelder opp til 24 timer etter kjøpet.
Kontakt oss