LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Lys opp natten med bærbare LED Lyskastere!

Bærbare LED Lyskastere

Disse høykvalitets LED-baserte bærbare lyskasterne er perfekt når du er på en arbeidsplass og trenger bærbar belysning. De er egnet for alle værforhold, og kan brukes til å lyse opp små og store områder. Disse versjonene er tilgjengelig i varm hvit og kjølig hvit og har et fullt justerbart hode som kan justereres etter behov. De fleste LED-flomlys bruker bare 10W og vil gi ca 12 timer lys på ett fullt ladet batteri. Dette kan gjøres med en vanlig plugg eller sigarettenneren i bilen (adapter inkludert).

1 Item(s)

per page

 • Bærbar oppladbar LED lyskaster 10W

  Spenning: 230V Forbruk: 10W Erstatter: 90W Lysstyrke: 750Lm Lysfarge: Varm hvit / Cool white Størrelse: 195mm * 190mm * 150mm Fargetemperatur: 3000/6000 Fargegjengivelsesindeks (RA): 80% Forventet levealder: 50 000 timer Driftstemperatur: 50 / -35 ℃ Fabrikken Garanti: 2 år Spre rate: 120 ° Learn More

  Regular Price: NOK 599,-

  Tilbud NOK 439,-

  As low as: NOK 269,-

  View Details

1 Item(s)

per page

Bærbare LED lyskastere

Våre bærbare LED lyskastere er det perfekte valget for byggeplassen og til deg som skal lyse opp et større område. De avgir et fantastisk lys og gir utrolig god sikt, selv på de mørkeste kvelder. En bærbar lyskaster kan også med fordel benyttes som et arbeidslys da de er lette å ta med seg overalt og da batteriet holder en hel arbeidsdag. Et fullt oppladet batteri sørger for at lyskasteren kan lyse i opptil 12 timer om dagen. Den kan lades opp i en alminnelig stikkontakt eller ved å bruke en sigarettenner i bil.

Våre bærbare LED lyskastere avgir et flott lys i fargetemperaturene varm eller kald hvit, og du kan lett justere lyset etter behov. Armaturet er laget av herdet sikkerhetsglass, så lyskasteren kan motstå all slags vær og sørger for at det ikke oppstår kondens i glasset.

Kontakt oss