LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Høy effekt LED Lyskastere

Høy effekt LED Lyskastere

Hvis du har et stort område som trenger god belysning, da kan du finne alle våre LED-Lyskastere med en høy effekt her i denne kategorien. For eksempel en 200W LED prosjektor som vil være i stand til å erstatte en 1800W vanlig lyskaster! Du vil være i stand til å spare opptil 90% av strømutgiftene. Ikke bare vil du spare på strømutgiftene, du vil ikke trenge å erstatte pærer så ofte, siden lysdioder har en mye lengre levetid enn hva konvensjonelle lamper har. Fordi vi sender ut alle bestillinger for mer enn 1000 NOK uten fraktkostnader fra din side, er det full pris for lyskasterne som står listet her - Få deg en høy effekt LED lyskaster i dag!

There are no products matching the selection.

Lyskastere for deg som trenger litt ekstra


Har du et større område du vil ha lyst opp der hjemme eller på arbeidsplassen så vil vi her hos LEDsale.no anbefale at du skaffer deg en høy effekt LED lyskaster. Vi har et stort utvalg av forskjellige lyskastere som bruker mellom 140 og 320W.

Våre LED lyskastere vil gi deg en stor økonomisk besparelse sammenliknet med alminnelige lyskastere. I og med at de ikke bruker i nærheten like mye strøm er du samtidig også med på å beskytte vårt klima, noe som er en av de vesentlige fordelene ved å bytte til LED.

Utover det faktum at LED lys er vesentlig mer miljøvennlig, så gir det også en mye bedre belysning enn de gammeldagse pærene, som en alminnelig glødepære, halogen eller sparepære. Ikke nok med at belysningen er bedre, så er levetiden på LED lys opptil 80% lengere enn alminnelige pærer, med en besparelse på opptil 90%.

Kontakt oss