LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

RGB LED Lyskastere

RGB LED Lyskastere

Våre langvarige, holdbare og høy kvalitets RGB LED lyskastere med fjernkontroll er de perfekte erstatningene for lamper både innendørs og utendørs. Mange av dem produserer ca. 1600 lumen og tilsvarer en 100-watts halogenlampe. På grunn av den utrolige levetiden, trenger du ikke tenke på å erstatte lampen. Hvis du bruker de i gjennomsnitt 4-6 timer per dag kan de gi 20-30 års problemfri belysning. Disse LED lampene er en svært vanlig løsning for å lyse opp en fasade eller hagen. Dine nye lamper med LED og fjernkontroll er meget enkle å installere. Denne lampen er så allsidig at den kan brukes til alle slags ting. Mange bruker dem hjemme for belysning av et akvarium, som arbeidslys og utendørs belysning. Laget av høykvalitets aluminium med en tung glassfront. Vår RGB LED lyskastere er IP65 sertifisert betyr at den kan overleve i all slags vær!

There are no products matching the selection.

Høykvalitet lampe med RGB funksjon

Våre langvarige, holdbare og høykvalitets RGB LED lys med fjernkontroll er en perfekt løsning for alle dine behov for belysning, både utendørs og innendørs og de modellene vi har her gir deg en god lumen for en svært lav kostnad. Hvis du bruker dem i ca. 4 til 6 timer per dag kan de gi 20 til 30 år med belysning uten problemer. Disse lyskasterne er akkurat det du trenger for å lyse opp oppkjørselen eller hagen, veldig lett å installere, og styres enkelt med fjernkontroll. Våre RGB LED hovedlys er svært funksjonelle og kan brukes i mange forskjellige scenarioer som arbeidslys, utelys eller som sikkerhetslampe er noen av bruksområdene. De er veldig holdbare og vil overleve all slags vær. Du kan også kontrollere fargen slik at du får riktig lys til enhver tid.

Hvorfor bør du skaffe deg RGB LED lyskastere?

Vi har i teksten ovenfor allerede nevnt en rekke ulike grunner til at du bør skaffe deg en led lyskaster, men her vil vi ta det litt mer detaljert.

Den største grunnen til å skaffe seg LED er det ekstremt lave energiforbruket til LED diodene, deres energibruk er opptil 90 prosent mindre enn vanlige konvensjonelle lys. Dette vil redusere belysningskostnadene betraktelig og det vil også gi naturen en hjelpende hånd, ettersom du ikke trenger like mye energi som før for å lyse opp et område. Så et RGB LED hovedlys vil gjøre både lommeboken og miljøet en tjeneste!

Den nest største er trolig deres svært lange holdbarhet, vi har allerede nevnt dette i teksten ovenfor også. At de kan holde seg utrolige 20 eller 30 år, dette tilsvarer ca. 50 000 timer. Med en slik massiv levetid, vil du ikke trenge å erstatte pærer så ofte som du gjør nå, som gjør at du også sparer mer penger i det lange løp, LED pærer koster litt mer i innkjøpskostnaden. Og akkurat som deres lave strømforbruk vil denne egenskapen spare penger og sikre at naturen ikke blir anstrengt mer enn nødvendig!

LED-belysning inneholder ingen farlige stoffer som kvikksølv, som CFLs alltid har et problem med, da kreves det spesiell behandling når du ønsker å bli kvitt dem. Så hvis du kjøper en av våre LED lyskaster med RGB funksjon så slipper du å bekymre deg over dette noe mer.

Kontakt oss