LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Lyskilder

Her kan du finne alt du trenger av LED lyskilder for ditt hjem eller ditt kontor! LEDsale er en av Nordens største LED leverandører, og vi har alt fra LED lysrør til spotlys og erstatningspærer med mange forskjellige fatninger. Om du er ute etter å sette farge på livet ditt kan du velge våre LED lister med RGB funksjon, som lar deg lyse opp hjemmet ditt i mange forskjellige spreke og fine farger.

Det å bytte ut dine tradisjonelle pærer med LED kan virke som en litt stor investering, men LED lys er såpass energieffektive at de bruker kun ~10-20% av den strømmen som trengs for å lyse opp vanlige pærer. Grunnen til dette er at LED produserer nesten ingen varne og bruker nesten all energien til å produsere lys. Dermed kan du raskt se resultatene av investeringen din på strømregningen. En annen fordel med LED er at de inneholder ingen miljøskadelige materialer, så du bidrar faktisk til å hjelpe kloden ved å investere i LED, ikke bare ved redusert strømforbruk, men også ved å etterlate seg betydelig mindre skadelige materialer når de er oppbrukte. Det er ikke noe du trenger å tenke på med det første heller, for LED lys kan vare mellom 50,000 og 100,000 timer før de mister sin lysstyrke. 

Items 1 to 12 of 254 total

per page

Items 1 to 12 of 254 total

per page

LED Lyskilder

 

Her kan du finne alt du trenger av LED lyskilder for ditt hjem eller ditt kontor! LEDsale er en av Nordens største LED leverandører, og vi har alt fra LED lysrør til spotlys og erstatningspærer med mange forskjellige fatninger. Om du er ute etter å sette farge på livet ditt kan du velge våre LED lister med RGB funksjon, som lar deg lyse opp hjemmet ditt i mange forskjellige spreke og fine farger. Det er lurt å bytte om til LED lys nå som teknologien har nådd så langt. Ved å bytte til LED kan du spare opp til 80% på belysning av huset ditt hver måned! LED er utrolig energieffektive og produserer nesten kun synlig lys.

Det er lett å installere våre LED lys. Om du klikker på underkategorien "LED med armatur" eller "LED armaturer" vil du kunne finne LED lys og armaturer som er klare til å installeres i ditt hjem. Velg mellom forskjellige fargetemperaturer som "Kald hvit", "Nøytral hvit", "Varm hvit", eller om du har lyst på litt sprekere farger i stuen kan du ta en titt på våre RGB LED lister.

Du kan også finne masse forskjellige LED pærer her som du kan bruke for å erstatte dine gamle pærer. Vi har pærer i alle fatninger, så vel som spotlys som du kan bruke for å lyse opp spesielle plasser, som sofakroken eller malerier på veggene. 

Kontakt oss