LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Lysrør

LED Lysrør

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av LED Lysrør! Skifter du til LED, så kan du spare helt opp til 80% på strømregningen sammenlignet med tradisjonelle lysrør. Du sparer ikke bare penger men du gjør samtidig også en innsats for miljøet når du kjøper LED, da de eldre lysrør blant annet inneholder kvikksølv. Et skift til LED betyder dermed også mindre sløsing av naturressurser og på sikt et bedre miljø! Du trenger heller ikke å investere i et LED armatur, ballast, kondensator m.m. da de fleste produserte LED lysrør i dag er fullt utskiftelige og kompatible med armaturer til fluorescerende lys. Dette betyder også at armaturet bevarer sitt CE merke i henhold til de oppstilte retningslinjer fra EUs Safety Board. Hos LEDsale finner du de mest populære modeller og størrelser. Vi har både T5 og G5 lysrør og et naturligvis et stort utvalg av begge! Vi har også komplette LED sett, hvor armaturet er inkludert. Mangler du et LED armatur?

Items 1 to 10 of 22 total

per page

Items 1 to 10 of 22 total

per page

Bytt til LED rør

Et godt alternativ til gammeldagse lamper er LED lysrør og det er mange grunner til å bytte til denne type belysning (LED). Ikke bare gir de gode lys for alle mulige situasjoner, et eksempel på en oppgave er belysning på kontoret eller på kjøkkenet eller i garasjen hjemme, men de varer også lenger og sparer deg masse strøm. Det er bra for lommeboken og miljøet. Du kan velge å kjøpe komplette LED rør med beslag eller bare ta ut dine gamle lysstoffrør og sette de nye i det samme inventaret. Alt som kreves er at du slår av lyset, fjerner røret, fjerner den gamle starteren og setter i nye lysrør. Etter det kan du tenne lampen igjen!


Fordeler med LED

Det er mange fordeler med å bruke LED som er energieffektive og gir lave kostnader, med lang levetid i stedet for gløde, fluorescerende gasser eller andre teknikker. Har du irritert deg over forsinkelsen som foregår fra den gang du slår på lysene til lysene faktisk lyser opp? Det blir et fjernt minne når du bruker LED-lys, ettersom disse lysene er på 100% lysstyrke umiddelbart. Generelt er de også mye mer støt- og vibrasjonsikker, og har en mer fokusert lysstråle..

Kontakt oss