LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Pærer

LED Pærer

LED teknologien har nå kommet så langt at LED pærer uten problemer kan erstatte glødepærer og halogenpærer opp til 60-75 watt med et forbruk på kun 6-10 watt. LED pærer bruker nesten ingen energi for å kunne lyse opp og kan på sikt spare deg for masse penger. Det er særdeles brukbart for deg som ønsker å lyse opp spesielle objekter eller områder som krever en konstant lyskilde. Du kan spare helt opp til 80% på din neste strømregning og fremover. LED lys har dessuten en levetid på 25,000 til 50,000 timer (alt avhengig av type, design og produsent). Det er også verd å bemerke seg at glødepærer har en levetid på omkring 1000 timer til sammenligning. I denne kategorien finner du LED pærer med E14 og E27 fatninger så vel som G24 og G9 fatninger. Vi forhandler også mange forskjellige merker! Velg blant annet mellom LED pærer fra Phillips, Primoflux, Osram og mange andre!

Items 1 to 12 of 113 total

per page

Items 1 to 12 of 113 total

per page

Fordeler med LED-lys

LED pærer er svært energieffektive og bruker bare ca. 10% av energien som vanlige lyspære bruker. På denne måten kan du redusere energiforbruket ved å erstatte din nåværende pærer med moderne, energieffektive LED. Det er også mer praktisk å ikke trenge å bruke så mye tid i å skifte ut og kjøpe nye pærer så ofte. På grunn av det lave strømforbruket blir LED mer og mer populær både som innendørs og utendørs belysning, og til hverdagsbelysning. Selv om de koster mer å kjøpe, er det mye penger å spare årlig. Miljøavgifter vil sikkert øke i fremtiden, så det er både godt og fremtidssikkert å begynne allerede nå med å erstatte sine glødepærer med LED-pærer.


LED-lampens levetid

En LED-lampe har en levetid på opptil 60 000 timers bruk, men de begynner å miste styrke etter 50.000. En vanlig lyspære kan bare brenne i ca. 1500 timer. En LED kan dermed brenne 40 ganger lenger! Selv om de koster 2-3 ganger så mye som vanlige pærer er det mye penger å spare ved å bytte til LED-lys. Spesielt hvis du har lys som lyser opp mye eller har et stort hus med mange lyskilder. Enten det er E27 eller E14.

Kontakt oss