LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

E14 Fatning

E14 Fatning

LED pærer med E14 fatning (14 mm) er den minste standarden som brukes i Europa, så du kan være sikker på at våre LED pærer med E14 fatning passer til alle lamper med samme type fatning. I denne kategorien har vi samlet alle våre pærer med E14 fatning og naturligvis kun produkter av aller høyeste kvalitet. Vi har mange typer pærer med forskjellige lystemperaturer samt pærer med og uten dimmere.

 Det er veldig mange fordeler med å skifte over til LED belysning i forhold til tradisjonelle glødepærer. Dine lyspærer bruker langt mindre strøm og så får du en besparelse helt opp til 80% hvis det sammenlignes med de gammeldagse glødepærene. Og med en forventet levetid på helt opp til 50,000 timer er det mange penger å spare på sikt! Hos LEDsale kan du blant annet finne LED pærer fra Phillips og Osram. Leter du etter en annen type LED pære?

Items 1 to 12 of 31 total

per page

Items 1 to 12 of 31 total

per page

Fordeler med LED-lys

LED-lysene er ekstremt effektive og bruker kun 10% av strømmen som en vanlig lyspære bruker. Dette gjør at du kan redusere forbruket av energi massivt ved å erstatte glødepærer med moderne, energieffektive LED pærer. Du vil også spare tid og penger, fordi de har svært lang levetid og du trenger ikke å erstatte dem så ofte. Lyset fra LED-lys er nå så sterkt at du enkelt kan erstatte glødelamper og halogenpærer opp til 60-75W med LED-lys, som har et svært lavt forbruk av bare 6-10W.

På grunn av det lave strømforbruket på LED pærer så begynner folk flest nå å skifte dem ut med de gamle pærene og de blir mer og mer populær både som utendørs, innendørs og arbeidslys. Selv om de koster mer å kjøpe, er det mye penger å spare på lang sikt. Miljøavgifter vil sikkert øke i fremtiden, så det er en god og fremtidssikker løsning å allerede ha begynt å erstatte sine glødepærer med LED-pærer. Vi har flere forskjellige merker - inkludert: Phillips, Primoflux og Osram LED pærer. Her kan du finne våre lamper med E14 støpsel (14 mm) LED. Det er den minste standarden i Europa, og du kan være sikker på at din E14 LED lyspære passer inn i alle standard lamper med samme kontakt. Hvorfor gjøre endringen? Når du bruker LED-belysning bruker lysene mye mindre strøm, og de har opptil 80% mindre strømforbruk enn de gammeldagse lyspærene. Her vil du finne et bredt utvalg av lamper med E14 og LED-teknologi, fra vanlige runde LED-lys til LED lys og multi-LED-lamper. Det siste utvalget har mange separate lysdioder som til sammen skaper et sterkt lys, og bruker bare 10W for å oppnå full 900 lumen! Alle våre E14 LED pærer har en levetid på hele 50000 timer.

LED lysenes levetid

En LED-lampe har en levetid på opptil 60 000 timers bruk, men de begynner å miste noe av sin styrke ved 50.000 timer. En vanlig lyspære kan bare være slått på i ca. 1500 timer avhengig av type og utforming. En LED-pære kan derimot fungere 40 ganger lenger! Selv om de koster 2-3 ganger så mye så er det er mye penger å spare ved å bytte til LED-lys. Spesielt hvis du har lys som lyser opp mye mer eller har et stort hus med mange lyskilder. Lampe som lyser brenne kontinuerlig i syv år - Enten det er E27 eller E14.

Kontakt oss