LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

E27 LED pærer som vil passe til dine gamle lamper.

E27 Fatning

Disse LED E27 pærene følger en standard størrelse og fungerer dermed som perfekte erstatninger til eksisterende E27 pærer. Det er masse penger å spare ved å skifte ut dine lyskilder med LED. Avhengig av hvor lenge pæren er tent i løpet av en dag, så kan du tjene igjen din investering på 6 måneder! Besparelsene fortsetter utover dette også - LED pærer har nemlig en levetid på opptil 50,000 timer i motsetning til de gamle glødepærene som har rundt 5,000 timers forventet levetid. Det kan virke som en stor investering, men det vil uten tvil lønne seg i lengden. Bortsett fra den økonomiske gevinsten så skåner du også miljøet fra de farlige materialer som finnes i andre lyskilder. Vi har også et bredt utvalg av E14 pærer - Se dem her.

Items 1 to 12 of 64 total

per page

Items 1 to 12 of 64 total

per page

LED pærer E27

Nå som har du funnet våre LED-pærer E27 kategori så kan du ta en titt og se hva som er hva. Her kan du finne mange forskjellige billige LED-lys i alle de mest populære merkene. Vi har lamper fra Osram, Phillips, Primoflux og mange andre i denne kategorien. Du vil finne alle lampene våre med E27 støpsel her.

Alle våre produkter er kvalitetsprodukter som vil gjøre livet ditt enklere! Mange av våre varer kommer med garantier i forskjellige lengder, noen har opptil 5 års garanti, vi har også et profesjonelt kundeservice team som du kan kontakte alle hverdager mellom 10 og 16. Og med 30 dagers returrett så det er ingen grunn til ikke å kjøpe dette i dag.

Fordelene med LED

Den første og trolig viktigste fordelen er at LED-lysene er svært energieffektive, de bruker opptil 90 prosent mindre strøm enn vanlige lamper gjøre, dette vil både spare deg, lommeboken og miljøet. Du kan da heller ikke glemme at de har opptil 40 ganger mer levetid! Så du trenger ikke bruke tid eller penger på å erstatte pærer ofte, noe som gjør LED-lys til et meget godt alternativ over vanlige lyspærer. Du kan også få LED lamper med mange forskjellige typer lys for ulike bruksområder, for eksempel har vi kaldt hvitt lys for arbeid eller andre steder som trenger et klart lys, men på den andre siden om du er på utkikk etter en god lampe for stuen din, bør du kanskje i stedet ta og få en med en fargetemperatur på to 700k (varm hvit) Nedenfor er en mer detaljert forklaring av fargetemperaturen:

-2100K er svært varmt hvitt lys, nesten til den røde siden. Ofte brukt når du vil at lyset skal være i sammenligning av lyset fra et stearinlys flamme.
-2700K varm hvitt lys lik glødelampe lys
-3000K varm hvitt lys Litt hvitere i retning som halogen lys
-3300K er fortsatt varm hvit, men fortsatt ganske hvitt lys.
-4000K er hvitt lys som kan gå litt noe blått
-5500K kaldt hvitt lys som er ideelt for bruk utendørs eller i arbeidslampe

Kontakt oss