LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Spots

LED Spots

Det er utrolig mange grunner til å skifte til LED spots. For det første så reduseres energiforbruket i huset betydelig (helt opp til 90%). Hvis man samtidig sammenligner med alminnelige glødelamper, hvor det meste av energien omdannes til varme, så gjør LED spots en mye bedre jobb når energien omdannes. En annen kjedelig ting med tradisjonelle pærer er at de sprer lyset og ikke sender det direkte ned hvor du egentlig ønsker det. LED Spotlys lyser derimot på en mer sentrert måte og i den retningen du har stilt de til. LEDs er nesten helt kalde, som gir to vesentlige fordeler. Det er ytterst praktisk når du skal skifte pæren (når den om mange år begynner å lyse svakere) og så sparer du en masse energi ettersom LEDs ikke generer særlig mye varme. Alminnelige pærer bruker det meste av deres energi på å generer varme til gløden for dermed å skape lys. Med LED spotlys får du det samme lyset men det brukes betydelig færre watt. Du finner et bredt utvalg av LED spotlys her på LEDsale. Vi har blant annet både LED spotlys GU5.3 og spotlys med GU10 fatning.

Items 1 to 12 of 35 total

per page

Items 1 to 12 of 35 total

per page

Hvorfor LED Spotlights?

Det er mange grunner til å bytte til LED-spotlys. Først og fremst så kan de redusere ditt energiforbruk i huset. Måten lyset fra LED Spotlysene lyser er forskjellig fra tradisjonelle lyspærer, hvor det meste av energien blir omdannet til varme og lyset blir sendt rundt omkring i rommet i stedet for å rette det til der du trenger det mest som f. eks. spisebordet eller hagen din. Spotlights med LED-teknologi skinner ikke ut bredt, men konsentrert der du ønsker at det skal bli opplyst. Det gjør det dermed lettere å se, for eksempel på kjøkkenet mens men lager mat eller når du leser avisen din i stuen. Det er hyggeligere og LED spots kan også gi et mer eksklusivt lys til bestemte steder.


Det å bytte til LED er en god idé når du må skifte pærer fra gamle til nye fordi du kommer til å gjøre det kun én gang etter at du har satt inn LED pærer. (Pga. de har så utrolig lang levetid i forhold til gamledags pærer) Dessuten er de kalde og konverterer energi til varme på et mye mindre nivå enn gamle lyspærer, noe som er godt for både miljøet vårt og sparekontoen din. I en vanlig pære så forbrukes det langt mer energi for å lage infrarød stråling i stedet for synlig lys. I en LED er det nettopp det motsatte - den bruker nesten ingen energi i det hele tatt for å generere varme men nesten alt for å skape lys i pæren. Det er derfor LED spots har et mye lavere strømforbruk enn glødepærer og fortsatt skinner mye sterkere.

 

Høy kvalitet LED spots

Vi tilbyr alle kjente modeller av LED spotlights med stikkontakter som du kjenner igjen blant pærene. Våre spotlys er av slik god kvalitet at lyset ikke virker kunstig eller upraktisk, men like varmt og koselig sånn at du kan få en god stemning i rommet. Vi har Norges beste priser, og vi er stolte av å kunne tilby kun produkter av toppkvalitet til våre kunder.

Kontakt oss