LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

GU5.3 fatning

GU5.3 fatning

Våre 3W GU5.3 LED-spots har høy styrke, et frostet glassdeksel og leverer imponerende 240 lumen. De er smart utformet for å redusere strømforbruket med opptil 90% og gir lang levetid på opptil 50.000 timer. Våre 3W GU5.3 LED Spotlights er gode erstatninger for halogen lamper og gir deg 120 grader av lys. De er tilgjengelige i varmt hvitt, nøytralt hvitt og kjølig hvitt lys.

10 Item(s)

per page

10 Item(s)

per page

Hvorfor LED Spotlights GU5.3?

Du bør umiddelbart bytte til GU5.3LED spotlys. Det vil gjøre strømforbruket ditt mye mindre i huset. Måten lyset oppstår i en LED-spotlight er forskjellig fra vanlige lyspærer, hvor mesteparten av energien blir omdannet til varme. En annen trist ting med vanlige lyspærer er at de sprer ut lyset i stedet for å rette det til der du trenger det mest. Spotlights med LED-teknologi skinner ikke ut bredt, men lyser i den retningen de peker mot. Dessuten er de nesten helt kalde, som er flott av to grunner.

For det første blir det enkelt å sette opp ditt eget lyssystem i hjemmet ditt, da du slipper å tenke så mye på varmeutslipp og brannsikkerhet, og for det andre så benytter LED seg av kun 10% av den strømmen som vanlige lyspærer. I en konvensjonell lyspære produseres det mye infrarød stråling i stedet for lys. I en LED er det nettopp det motsatte - den produserer nesten ingen varme i det hele tatt, de produserer nesten kun synlig lys. Det er derfor LED spotlys har et mye lavere energiforbruk enn glødepærer men skinner fortsatt mye sterkere.

 

Høy kvalitet LED spots

Vi tilbyr alle kjente modeller av LED spotlights med GU5.3 stikkontakter du kjenner fra vanlige lyspærer. Våre lamper er av god kvalitet, slik at lyset ikke virker kunstig eller upraktisk, men like varmt og fint som du kjenner igjen fra vanlige pærer. Vi har også de beste nordiske prisene. En annen fordel med LED-spotter er at de gir bedre kontroll på lyset i rommet ditt når lyset ikke er spredt i alle retninger, men konsentrert der du ønsker det. Det gjør det dermed lettere å se, for eksempel på kjøkkenet mens du lager mat eller på stuen mens leser avisen. Dette er hyggeligere, og LED Spotlights GU5.3 kan også gi mer lys for enkelte steder.

Kontakt oss