LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Strips

LED Strips

LED Strips er perfekte til skapet, kjøkkenet, soverommet, kontoret, bilen, campingvognen og mye mer. Det er montert 3M tape bak på alle våre strips, så de er enkle å montere hvor enn du ønsker de. Alle våre LED strips har en IP rangering på 65 eller 68, som betyr at de er både vanntette og støv sikre. Du kan dermed også bruke dem utendørs etter behov. Våre LED strips fås i fargene «varm hvit», «kald hvit», og «nøytral» og du kan naturligvis også finne RGB modeller, så du kan skifte mellom mange forskjellige farger. LED strips gir deg rikelig med muligheter for å skape en hyggelig stemning i ditt hjem eller i din hage - det er kun fantasien som setter grenser.

Items 1 to 12 of 85 total

per page

Items 1 to 12 of 85 total

per page

Kjøp billig LED Strips her!

Strips/lister er en av de mest populære LED produkter på markedet. Med denne type LED belysning så kan du få unike områder til å bli lyst opp med din egen selvdesignet belysning. For eksempel, sett lys i et gammelt skap eller ved skrivebordet for å skape en koselig atmosfære eller kanskje velg en av de varmfargede listene for garasjen. Trapper, badebasseng, og mange andre steder kan bli belyst med disse lysene (3M) – (5M). De fleste variantene har teip på baksiden av stripsene slik at de er enkle å montere på de fleste overflater. Disse lysene er fleksible slik at de kan brukes på en rekke forskjellige måter som rundt hjørner eller i en 90 graders vinkel. Det finnes ingen grenser unntatt fantasien. Varm hvit, kjølig hvit, blå hvit og fargerike strips er mulig å finne her hos LEDsale.no.


Sett stemningen med fleksible LED lister.

Lyset er en viktig faktor i hvordan vi føler oss i et rom og derfor er det viktig at du har riktig belysning på steder hvor du befinner deg. Disse lysene kan på mange måter å hjelpe deg med dette. Våre strips er ikke bare fleksible, men de inneholder også så mange som 60 LED dioder per meter, noe som gjør dem blant de beste på markedet. Vi har dem i standard RGB (Rød, Gul, Blå) som kan bli kontrollert men en fjernkontroll, samt vanntette modeller. LED med RGB er morsomt å bruke i et rom hvor det skal være en fest, eller på terrassen for å gi den rette stemningen. De vanntette modellene er selvsagt perfekt på en båt eller i svømmebasseng hvor du har lyst å gi belysning eller i en hage-dam f.eks.


Som vi sa, våre lys strimler består av 60 unike dioder, som sammen danner strimmelen. Vi har mange forskjellige farger, men hvis du velger RGB så får du alt i ett! Du må også kjøpe en RGB kontroll / farge skifter. Det kan du selvfølgelig også finne her . Mange bruker også LED til bilen sin for et kult utseende med lys under bilen eller på baksiden av støtfangeren. Våre lys kan selvsagt også brukes til dette.


Spar penger med LED-strips

Du vil også spare mye penger ved å bruke LED lys i stedet for tradisjonell belysning. De individuelle LED produktene bruker nesten ikke noe strøm. Det er derfor de blir brukt så ofte i tekniske installasjoner og datamaskindeler, fordi de ikke stjeler energi fra de mer viktige komponentene. Du trenger en strømforsyning som leverer strøm til LED lysene og det kan også kjøpes her.

Kontakt oss