LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Alle LED Strips

Alle LED Strips

Våre LED strips er en utmerket måte å få lyst opp boligen din på. De er super enkle å montere hvor som helst, fordi det er LED-tape (3M) på baksiden av LED-stripene. Deres spenning er 12V, og du kan gjøre det mer spennende ved å sette LED-strips i skapet, på kjøkkenet, i bilen, i hagen din, bassenget, på kontoret eller på soverommet. Ettersom de har en høy IP rating, slik som IP65 eller IP68, som betyr at de er sprutsikre og støvtette vil de også fungere bra som ute-belysning. Velg din farge på LED-stripene som passer til humøret - Vi har varme hvite, kalde hvite, nøytrale hvite og farge endring (RGB) lys strimler. Leter du etter julelys? Da kan du fortsette å gå til vårt utvalg av julelys.

7 Item(s)

per page

7 Item(s)

per page

Alle LED-strips

I denne kategorien finner du LED-strips til en meget god pris. Akkurat nå så har vi massevis av tilbud så ikke nøl med å kjøpe det du trenger i dag! Uansett hva du trenger, så kan du sannsynligvis finne det i noen av våre LED kategorier som Alle LED Strips kategorien. Der kan du finne 5M LED strips (60 dioder) som er vanntett (IP65) – 5M LED strips m/ fjernkontroll – Vanntette LED strips 5M RGB (IP65) som kan endre farger. (IP nr beskriver om en pære er vanntett, sprutsikker, støvtett) Og som vi nevnte tidligere, vi har nå massevis av tilbud slik at du kan spare penger ved å handle hos oss! Led strips, kan brukes for mange ting, som for eksempel julebelysning, balkongbelysning eller kanskje ute i bassenget. Plasser dem hvor som helst for å gi et ryddig og fint opplyst område. De har en klebrig teip på baksiden som gjør det enkelt for deg å feste dem hvor som helst, til og med rundt et 90 graders hjørne. Og husk, LEd lys bruker nesten ikke noe strøm i det hele tatt i motsetning til gamle lyspærer.

Vi har nevnt litt om dette før, men du vil finne en mer detaljert forklaring om hvorfor du bør kjøpe LED-lys for miljøet.

1. En av de største grunnene til å skaffe seg LED belysning må være deres svært lave strømforbruk, dette bidrar ikke bare til miljøet, men vil hjelpe din lommebok i det lange løp, og hvis du har de gamle konvensjonelle lys pærene så vil du kunne se en reduksjon på opptil 90 prosent etter at du har skiftet dem ut!

2. De har en lang levetid sammenlignet med alle andre gamle typer lamper, og akkurat som de tidligere argumentene, vil dette bidra til både miljøet og lommeboken. En LED-pære kan ha en levetid på opptil 50.000 timers bruk! For å sette dette i perspektiv, vil en sparepære vare i ca. 10 000 timer, halogen i 2000 og en lyspære i ca. 1000 timer, så en LED-pære har et liv som er 50x mer en vanlig lyspære!

3. De inneholder ikke tungmetaller som kan forårsake skader på naturen som noen andre lamper gjør (CFLs).

Kontakt oss