LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Strømforsyning

Her på LEDSale.no finner du alt du måtte trenge av strømforsyninger for LED lys. Alle våre produkter er av meget høy kvalitet og svært rimelig. Hvis du ikke allerede har byttet til LED-lamper, bør du ta en titt på bloggen vår. Der finner du all den informasjonen du måtte trenge for å gjøre et smart kjøp for dine nye lyspærer. Som en liten oppmuntring for å kjøpe LED-lys, så kan vi fortelle at LED pærer bruker opptil 90 prosent mindre strøm! Dette betyr at du kan spare masse penger i strømkostnader! Hvis du har planer om å sette inn ny belysning i ditt hjem så kan det være oss som kan hjelpe deg med levering og info om hvordan du kan gjøre denne monteringen. Ta en titt på vår blogg og se hva som kan være nyttig for deg.

Items 1 to 10 of 22 total

per page

LED strømforsyning.

Her på LEDsale så finner du alt du måtte trenge av LED strømforsyning, alle våre produkter er av meget høy kvalitet og har en svært rimelig i pris. Hvis du kjøper varer for en verdi av 1000 kroner så vil vi sende din bestilling hjem til deg helt gratis. Hvis du ikke allerede har byttet til LED-lamper, bør du ta en titt på bloggen vår, hvor du finner all den informasjonen du måtte trenge for å gjøre et smart kjøp.

Hvorfor velge LED

LED-lys forbruker opptil 90 prosent mindre strøm enn hva vanlige pærer gjør, så du kan gjøre svært store besparelser hvis du bytter ut alle dine pærer med LED. Du må heller ikke glemme at LED lys har ca. 40 ganger lengere levetid enn normale lamper har. Dette betyr at du ikke trenger å erstatte lampene dine så ofte, og at miljøet blir litt spart når alle frakt- og produksjonskostnader minimeres. De reduserte strømkostnadene vil også redusere belastningen på naturen ettersom at LED lys ikke har noen farlige stoffer i seg selv, som kvikksølv. LED-lamper er også mye mer retningsbestemt lys enn de andre lysene, dette betyr at du kan ha et lite antall lamper, da mindre lys vil være bortkastet på unødvendige områder som taket. 

Vi tror ikke du får et godt motargument fra noen hvis du sier at vi må ta bedre vare på naturen enn vi gjør i dag, og hvordan du kan hjelpe til ved å bytte til LED-lys. Det å hjelpe naturen er bra, men vi vil gjerne også ha andre årsaker som har en mer personlige grunn til å bytte over til LED. LED-lamper har en effekt som de fleste andre typer lamper ikke har, for eksempel kan de dimmes, og kan fås i mange ulike fargetemperaturer, slik at de kan brukes til forskjellige ting og du kan få deg et varmt hvitt lys til stuen eller et kaldt hvitt lys til arbeidsplassen din. Men hvis du ønsker å bygge noen tilpassede designs av LED-lamper, må du skaffe deg strømforsyning, ikke glem dette! Så skaff alle dine strømforsyninger her på LEDsale! Kjøp i dag!

Kontakt oss