LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

Kategorier

LED Spesiell

Spesiell belysning med LED - Her finner du både LED lommelykter og LED Julelys, samt en rekke andre LED typer. Spar penger, energi og samtidig vær miljøvennlig ved å skifte til LED. LED lys er energibesparende og gjør dermed også at de har en lengere levetid. En LED lommelykt har en levetid på ca 10,000 timers kontinuerlig bruk, mens en alminnelig lommelykt har en levetid på kun 6 timers kontinuerlig bruk. LED lommelykter er også mer robust og mindre mottakelig for skader enn tradisjonelle lykter. Når julen nærmer seg og julelysene skal frem, så spar en masse penger ved å skifte til LED julelys - så kan julelysene kjøre hele dagen og natten og stadig vekk være billigere!

Items 1 to 10 of 59 total

per page

Items 1 to 10 of 59 total

per page

LED Spesielle Produkter

I denne kategorien så finner du alle spesielle LED produkter vi har på vår side. Alle våre varer er av høy kvalitet, har lave priser og er gode tilbud. Her kan du finne mange forskjellige stilige LED-lykter i forskjellige farger. Du kan finne alt fra LED gatelys i forskjellige styrker til akvariums lys. Uansett hva du leter etter, er det en god sjanse for at du kan finne akkurat det du trenger på denne siden. Alle våre produkter har en 30-dagers returrett, så ikke nøl med å kjøpe i dag! Med LED-lys du kan spare opptil 90% av strømutgiftene, noe som vil spare deg for flere tusen kroner i lengden, de har også en svært lang levetid, så du ikke trenger å bytte ut pærene så raskt.

Med LED lys har vi gjort en stor endring på vår planet og disse endringene er noe som vi hos LEDsale tar på alvor. Vi anbefaler at alle som ikke har skiftet ut sine gamle pærer og lysrør med LED lys gjør det så fort din neste pære har gitt opp. Lysrør trenger ikke noen endring av sin armatur, altså, du kan beholde de gamle armaturene for dine nye LED rør. Praktisk og enkelt samt billigere enn å fortsette å bruke de gamle rørene.

Vi passer godt på at alle våre kunder er fornøyde etter at de har handlet hos oss i LEDsale.no. Vi gjør alt vi kan for å holde oss i topp 5 ligaen innen Skandinavia og vi har jobbet hardt for å nå dette målet!

Kontakt oss