LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Gatebelysning

Det er på tide å oppgradere gatelysene rundt om i verden til et smartere, mer effektivt og mer langvarig alternativ, nemlig gatelys med LED-teknologi. LED har vanligvis mange år lengre levetid enn de gammeldagse pærene, opp til ca 50.000 timer ved full effekt. Over hele verden skifter alle byer, kommuner, bedrifter og enkeltpersoner ut sine gatelys med LED pærer og det sparer hele verden for penger samt sparer dem på vedlikehold og for miljøet. Alle våre LED-armaturer for gatebelysning er IP65-sertifisert og tåler all slags vær og stormer uten problemer. Velg forbruks forholdet mellom 30W, 60W, 120W, 180W, og lysstyrke mellom 3000 og 17 100 lumen. Gratis frakt for LED gatelys!

LED gatelys er konstruert for krevende forhold og energieffektiv belysning. LED gatelys kan brukes i sykkelstier, veier og gater. LED gatelys har ingen farlige stoffer som bly og kvikksølv, og produserer ingen UV eller IR-stråling. LED gatelys har lengre levetid enn de gamle tradisjonelle gatelysene og strømforbruket er mer enn 60% lavere. LED gatelys vil gi en jevn og bred stråle av hvitt lys, som vil øke sikkerheten i det belyste området. LED-lamper er laget av aluminium og herdet glass og er IP65 sertifisert, slik at de er støv- og vanntette. LED gatelys har en forventet levealder på ca 50.000 timer, så vedlikeholdskostnadene er betydelig redusert. Alle våre produkter har en fem års garanti og 30 dagers returrett.

There are no products matching the selection.

LED Gatelys

Har ikke staten satt opp gatelykter utenfor huset ditt eller er de et godt stykke unna sånn at de ikke lyser opp godt nok om kvelden? Da kan vi anbefale deg å ta en titt på LEDsale.no og se om du kan finne noen gode LED Gatelys som kan gi deg akkurat den gode belysningen som du ønsker deg, om det skulle være en varm, rød belysning som kan få deg til å bli varm bare av å se lyset, eller kanskje en blå hvit lys farge som lyser opp alt og gjør det enkelt for deg å se hva som er hva i området? Uansett hva du ønsker å bruke dem til, her er stedet hvor du kan finne LED lys til alle formål!
LED gatelys vil bruke 90% mindre strøm, noe som vil spare deg for mange tusen kroner i det lange løp. De lyser opp store områder og du kan ha gleden av å sette dem hvor som helst i hagen eller hvor du trenger lys mest!
LED har også en enorm lang levetid som gamle lyspærer ikke har, slik at du vil kunne spare mye arbeid og problemer med å endre pærer. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, har vi 30 dagers returrett, så ikke nøl med å bestille i dag! Hvis du ønsker å kontakte vårt support team så kan du gjøre det alle hverdager fra 10 til 16. Mange av våre produkter leveres med 5 års garanti! Bare husk å ta godt vare på dine kvitteringer og ordrenummer.

Kontakt oss