LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Lommelykter

LED Lommelykter

Bærbare, batteridrevne lommelykter med LED lys. Når man står på en stige f.eks. er det viktig å ha riktig belysning. Her kan du kjøpe dine lommelykter med LED som lyser opp alt fra skogs-løyper til garasjen og huset og alt som skjuler seg i mørket. Å ha minst én lommelykt i hjemmet er rent nødvendig av sikkerhetsmessige grunner, slike øyeblikk som når det sentrale kraftnettet (strømmen forsvinner) er ute, men det er også mange andre bruksområder hvor en lommelykt fra ledsale.no kan komme i bruk. Som når du må reparere bilen og trenger noe som lyser opp et spesielt område, da er LED-lykter alltid nyttig å ha for hånden! En høy intensitet LED-lommelykt er et utmerket verktøy i mørket. Lysstrålen lyser opp selv den mørkeste natten. LED-lykter bruker mindre strøm enn vanlige pærer slik at batteritiden er mye lenger. LED-lykter blir ikke oppvarmet og er motstandsdyktig mot sjokk og støt. Lommelykten er en god idé å ha i husstanden, og det er et utmerket hjelpemiddel, for eksempel for turgåere. En lommelykt har en praktisk håndleddstropp og er lett å holde i hånden. Alle våre LED-lykter har en fem års garanti.

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

LED Lommelykter / LED Lykter

En kald og mørk norsk kveld så vil en lommelykt være helt nødvendig å ha. En lommelykt som bruker LED pærer vil være en god, solid og stilig følgesvenn som vil lyse din vei når du er ute og vandrer i mørket om vinteren. LED lykter er like vanlig som vanlige lommelykter, men uten glødetråd. Det er mange omstendigheter hvor en stødig og kraftig håndholdt lyskilde kommer godt med, for eksempel hvis et strømbrudd plutselig skulle komme i løpet av kvelden eller hvis du liker å gå turer med hunden, på campingturer eller kanskje når man skal grave ut juledekorasjoner fra det gamle skapet uten lys. En LED lommelykt kan være en helt avgjørende gjenstand å ha i en kald og mørk kveld, derfor anbefaler vi sterkt at du tar deg litt tid på vår hjemmeside og ser hva som kan passe dine behov. En lommelykt med LED vil vare i mange år også, og det kan fort hende at du aldri trenger å skifte pæren som følger med. Det lyset som kommer ifra de fleste lommelykter har et meget fint og varmt farget lys som lyser opp selv de vanskeligste steder. Lumen eller (L) har et fargespekter som kan hjelpe deg med å finne ut av om du vil ha:

 

•Varm Hvit
• Kjølig Hvit
•Blå Hvit.

 

Hvorfor velge en LED Lommelykt?

En LED-lommelykt vil vare i mange år, du kommer sannsynligvis ikke til å skifte ut lampen noensinne. Batteriene vil selvfølgelig vare mye lenger, siden LED pærer bruker 90% mindre strøm enn hva gammeldags lyspærer eller lommelykter gjør, noe som selvsagt fører til endring av batteriskift og sparing av penger i det lange løp. Om du bestiller en av våre varer men ikke skulle være fornøyd eller noe skulle gå galt så har vi også 30 returrett. Kjøp i dag så du har dine varer med deg så snart som mulig!


Hva er led lys? - Se her!

Kontakt oss