LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Tilbehør

Her på LED Sale har vi et stort utvalg av ulikt tilbehør for alle dine LED behov, for eksempel har vi LED terminaler som kan brukes til å koble til flere LED-strips eller strimler uten lodding. Eller hvorfor ikke få en egen fjernkontroll for LED-lamper, vi har nemlig flere forskjellige modeller slik at du kan finne en som passer deg. Vi har en splitter med opptil fire hann-utganger, dimmere og mye mer. Ta en titt selv og se hva som passer dine behov! Vi har et meget bredt spekter av andre LED produkter som vil fungere godt med det du finner i denne kategorien, du kan du ta en titt på en av våre andre kategorier for å se om du kan finne det du leter etter. Hvis du handler for mer enn 1000 NOK så får du fri frakt på din bestilling! Alle våre produkter har en 30-dagers returrett, så ikke nøl! Hvis du har spørsmål kan du på hverdager ringe oss mellom kl 10.00 og 16.00. Kontakt vårt profesjonelle support team og vi gir deg de beste svarene.

Items 1 to 10 of 33 total

per page

Items 1 to 10 of 33 total

per page

LED Tilbehør

I denne kategorien vil du finne alt du trenger av LED tilbehør. Vi har et meget stort utvalg og akkurat nå har vi mange gode tilbud som du kan dra nytte av. Med LED-lysene vil du bruke opptil 90 prosent mindre strøm og du vil spare mye penger i det lange løp. Vi har også en 30-dagers returrett, noe som betyr at du kan returnere varen hvis noe skulle skje. Hvis du har spørsmål kan du kontakte vårt support team hver ukedag mellom 10 og 16, de er veldig hyggelige og profesjonelle. Alt vårt tilbehør er av svært høy kvalitet og her kan du finne fjernkontroller og masse andre ting til dine LED lys, det er ting som kan hjelpe deg å bygge opp forskjellige lysdesign, for eksempel LED-strips.

Noen forskjellige grunner til hvorfor du bør få LED-lamper

De tar mye mindre strøm enn konvensjonelle lamper, en LED-lampe kan vare opptil 90 prosent lengre enn gamle pærer og bruker mindre strøm, noe som vil redusere belysningskostnadene betraktelig!

Våre lamper har en levetid på rundt 50.000 timer som i de fleste tilfeller betyr at de lever 5 til 6 ganger lengre enn mange av de konkurrerende LED funksjonene, og 50 ganger lengre enn en gammel tradisjonell lyspære! Du vil spare tid og penger på grunn av dette og du trenger ikke å erstatte lampene dine så ofte. LED-lys koster litt mer i innkjøpspris men dette tjener tilbake med tanke på med dets lange liv. Det er ikke bare lommeboken du vil hjelpe, deres lange liv vil hjelpe naturen, mindre produksjon, mindre frakt og eksos.

Lysdioder inneholder ikke giftige stoffer. Nesten alle kontorer i dag bruker lysrør og disse inneholder skadelige stoffer som kvikksølv. Disse vil forurense miljøet når de kastes. Avfallshåndtering er ikke alltid kontrollert og ved å bytte til LED vil du unngå kostnadene og bidra til å beskytte miljøet mot ytterligere giftig avfall.

Kontakt oss