LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Utendørs belysning

LED Utendørs belysning

LED Utendørs belysning.

Geniale og flotte LED Utendørs belysningsprodukter finner du i denne kategorien. Gatelys av LED gir betydelig bedre fargegjengivelse enn vanlige gatelys, da LED kan produsere lys i mange forskjellige bølgelengder, som gir et naturlig hvitt lys. Disse LED lysene tåler ekstremt kalde og varme temperaturer og er vanntette. Ikke bare det, men LED lys forbruker opp til 90% mindre strøm enn vanlige pærer, og kan vare opp til 50,000 timer, så du slipper å tenke på høye strømregninger og å måtte bytte ut pærene med det første. Bestiller du varer for over 1000,- så sender vi din bestilling rett hjem til din dør helt gratis. Ta en titt på vår hjemmesider og se hva som kan være godt egnet for deg.

Items 1 to 10 of 13 total

per page

Items 1 to 10 of 13 total

per page

LED Utendørs Lys

Med disse fantastiske utendørs LED spotlampene kan du gi din hage, oppkjørsel eller andre områder rundt huset en flott og fargerik belysning. En kald vinterkveld kan fort se kjedelig og trist ut, men etter å ha montert opp noen utendørslamper så kan du få hjemmet ditt til å se godt og varmt ut. De mest normale fargene som blir brukt i LED pærer er - Varm hvit, kjølig hvit og blå. Lys med kald- eller varmhvit farge kan få deg til å føle deg våken eller døsig. Derfor brukes belysning med kalde fargetemperaturer av og til i kontormiljøer, skoler eller sykehus når konsentrasjon er nødvendig, for eksempel under en skoleprøve eller pasientundersøkelse. Og varme fargetemperaturer brukes når man vil slappe av.

Spektralfordelinger for ulike lyskilder, inkludert kald- og varmhvite lysdioder. Mens sollys, halogen og metallhalogen har komplette spektre, har natriumdamplamper, lysstoffrør og lysdioder varierende spektralkurver. Kaldhvite lysdioder har mer blått lys i dem, mens varmhvite dioder har mer gult og rødt lys. Våre LED spotlamper er IP 67 klassifisert – som betyr at pæren er 100% vanntett og tåler all slags vær. De vil fungere selv om det skulle være snø, regn eller en flott sommer kveld. Utvendig belysning har aldri vært enklere enn dette. Fordelene med utendørs belysning med LED-lamper i forhold til lamper med konvensjonelle pærer er mange: lengre levetid (20.000 – 50.000 timer), ca. 80 % energisparing, støtsikkerhet, fargestabilitet, den krever mindre vedlikehold og får ingen slitasje fra hyppige til og frakoblinger. Om det skulle være et eller annet feil så kan du sende varene tilbake til oss innen 30 dager. LED lys bruker opptil 90% mindre strøm enn gamle lyspærer gjør, men de koster en god del mer. Men i det lange løpet så sparer du både penger og miljøet. 20.000 - 50.000 timers levetid er garantert med disse LED utendørs spots pærene.

Kontakt oss