LEDsale

Support: 23 96 05 26

LEDsale Norge

LED Vekstlys

LED Vekstlys

Til alle dere med grønne fingre! Med en vekstlampe eller to kan du virkelig sette fart i dine planters vekst. Den Norske solen kan til tider være noe utilregnelig, men med en vekstlampe er du sikker på at dine planter får det lyset de har behov for! Vi har et stort utvalg av vekstlys og Norges billigste priser! Vi harbåde integrerte LED vekstlys, LED vekstlys med armaturer og LED vekstlys pærer. Du kan finne både vanntette LED vekstlys og styrker helt opp til 700W. Her er det nemlig mye forskjellig å velge mellom, og du burde uten problemer kunne finne noe som faller i smak.

Vi sørger naturligvis for lynrask levering, høy kvalitet og billige priser. Skulle det oppstå problemer med ditt nye LED vekstlys, så ring eller skriv til vår kundeservice.

10 Item(s)

per page

10 Item(s)

per page

LED Vekstlys

Med disse høykvalitets LED vekstlysene så kan du få dine planer til å vokse mye raskere enn hva de hadde gjort uten lampene. Plantene vokser raskt og lyset/lampene bruker opptil 70-80% mindre energi enn tradisjonelle lyspærer gjør. LED lysene kan justeres nøyaktig så du kan tilpasse lysstyrken etter plantenes behov. Planter bruker som regel lys med en bølgelengde på 400 - 480nm. Alle våre LED vekstlamper er svært miljøvennlige og det er ingen skadelige stoffer som bly, kvikksølv, xenon eller argon i dem. Pærene er også konstruert for å tåle mer enn 50,000 timers arbeid, så du trenger ikke å bekymre deg for å endre lyspærer med det første. Så god som LED-teknologien har utviklet seg til å bli den dag i dag gjør at lysene ikke bli varmet opp som gamle lyspærer, så du trenger ikke å bekymre deg like mye om brannsikkerhet som før.

 

Kontakt oss